1e Afspraak

Kennismaken met jou en je huid

90 minuten – 80 euro

Op een fijne plek in de winkel gaan we samen zitten met iets te drinken om kennis te maken met jou en je huid. Iedereen heeft een eigen verhaal en daar luister ik aandachtig naar. Ik vind het belangrijk om al jouw vragen te beantwoorden voordat je straks weer naar huis gaat.

Hoe ziet je eerste afspraak er uit?

Eerst maak ik een paar foto’s van je huid die we vervolgens samen bekijken. Jij verteld wat je van je huid vind en ik leg je een en ander uit.

Om jouw huid behoeften en wensen goed in beeld te krijgen heb ik verschillende onderdelen verwerkt in een huidplan. Dit klinkt misschien heel wat, maar dat valt best mee. Zie het als een leidraad zodat we alle stapjes van je huid langs lopen en niets  vergeten.

Het eerste onderdeel van jouw huidplan is een vragenlijst die je gaat invullen. Aan de hand van jouw antwoorden krijg ik een duidelijk beeld van wie je bent, wat je levensstijl is, hoeveel tijd je besteed aan je huidverzorging, of je allergieën hebt, of ander gezondheidsproblemen die van invloed kunnen zijn op je huid. Wanneer jij de vragenlijst invult  begin ik al vast met het invullen van de huidanalyse aan de hand van de foto’s, ook onderdeel van jouw huidplan.

Behandeling van 40 minuten

Zodra we klaar zijn met het papierwerk, nodig ik je uit in de behandelruimte voor een behandeling van ongeveer 40 minuten.

Tijdens deze behandeling maak ik je huid schoon;  dit is de basis van een huidverzorging routine. Aan de hand van een schone huid kan ik jouw huidanalyse verder in detail aanvullen. Ik geef je huid de vitamines die zij op dat moment nodig heeft, aangevuld met een intensief voedend masker. Zo kan ik gelijk goed zien en kun jij voelen hoe je huid reageert op de huidverzorging producten van Environ. Dit is ook belangrijk voor het bepalen van de verzorging voor thuis. We bespreken tijdens de behandeling jouw antwoorden op de vragenlijst. Ook kun je dan goed ervaren hoe het is om door mij behandelt te worden, want eerlijk is eerlijk: Iedereen is verschillend en je moet je prettig voelen in mijn handen.

Na de behandeling maak ik weer een aantal foto’s van je huid om je te laten zien wat deze korte behandeling met Environ nu al met je huid heeft gedaan. We kijken samen terug op de behandeling; hoe heb je deze ervaren en wat is je eerste indruk van de producten van Environ?

Aan de hand van de behandeling en de huidanalyse stel ik een thuisverzorging advies samen, ook onderdeel van je huidplan. Deze nemen we samen door zodat je een goed beeld het van de producten en bijbehorende kosten. Een gezonde huid gaat veel verder dan af en toe een behandeling in de salon en het smeren van een crème. We  gaan we samen aan de slag! Jij bouwt op en verzorgt je huid thuis en ik vul het aan met intensieve behandelingen in de salon.

Na afloop beslis jij of je de 2e afspraak direct wil plannen of er thuis misschien nog even over na wil denken.

Ik laat je daarin vrij en dat zul je ook voelen.

In mijn online agenda kun je gelijk de 1e afspraak plannen op een moment dat jou goed uit komt. Zit er geen passend moment voor je tussen? Neem dan even contact met mij op, dit mag je doen via WhatsApp, e-mail of telefoon, dan zoeken we samen een moment wanneer het ons beide past.