10 % korting op je abonnement

Iedere maand een vast bedrag betalen door middel van automatisch incasso en het hele jaar door producten voor thuisgebruik en behandelingen iedere vier weken in de salon. Makkelijk toch?

Omdat jij je zo inzet voor je huid krijg je van mij 10% korting op je volledige abonnement!

Thuisverzorging

Het maandelijks bedrag dat automatisch wordt afgeschreven stellen we samen vast. Dit is namelijk afhankelijk van het producten pakket wat we in jouw huidplan hebben samengesteld. Omdat het producten pakket niet altijd gelijk zal zijn en mee verandert met je huid zal ik twee keer per jaar kijken wat je stand is.

Ik reken uit wat je hebt betaald met de automatisch incasso en wat je aan producten heb meegenomen, dit van elkaar afgetrokken is je stand. Dit verwerk ik in een helder overzichtje zodat je precies weet hoe het zit. Zo kunnen we ook zien of het bedrag van de automatisch incasso bijgesteld mag worden. Mocht er een beetje saldo overblijven dan kunnen we deze in overleg verrekenen met het volgende half jaar of eens een aanvullend producten voor inzetten.   

Behandelingen

Het maandelijkse bedrag dat automatisch wordt afgeschreven stellen we samen vast. Dit is namelijk afhankelijk van de behandeltijd die we in jouw huidplan hebben samengesteld.

Op jaar basis zullen dit 12 a 13 behandelingen zijn, iedere vier weken volgens de vernieuwingsfrequentie van je huid. Meestal verandert de behandeltijd niet, toch zal ik eens per jaar kijken wat je stand is en of we de automatisch incasso moeten aanpassen. Ook hiervoor kan ik een helder overzichtje maken zodat je precies weet hoe het zit.