Advanced Nutrition Programme

Iedereen weet dat je vitaminen nodig hebt voor een gezond lichaam, dit geld dus ook voor je huid. Om het beste resultaten te bereiken met de verzorgingsproducten die je op je huid aanbrengt, is het belangrijk deze te ondersteunen van binnenuit met huidsupplementen.

Advanced Nutrition Programme bied de juiste vitaminen en voedingstoffen en om de gezondheid van je huid te ondersteunen. De producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen. Je zult ook merken dat ze de werking en de resultaten van je Environ-huidverzorging aanzienlijk versterken.

Gezonde voeding

Gezonde voeding alleen volstaat helaas niet om je huid te voorzien van de nodige hoeveelheid voedingsstoffen. De voedingsstoffen die via je voeding naar je lichaam gaan worden opgenomen door het bloed en worden afgegeven aan de organen (hart, longen, nieren, enz…). Je huid is je grootste orgaan en profiteert jammer genoeg als laatste van diezelfde voedingsstoffen. Vergelijk het met een trein: aan het station stappen vele mensen op. Bij elke halte (hart, longen,…) stappen er een aantal passagiers af. Wanneer de trein de eindhalte heeft bereikt, zit er zo goed als niemand meer op en zo blijven er dus nog weinig voedingsstoffen over voor jouw huid. Belangrijke voedingstoffen in voeding gaan verloren door:

Belangrijke voedingstoffen in voeding gaan verloren door:

  1. Groeiomstandigheden:  landbouwgrond uitgeput
  2. Bewaring:  pesticiden, gewasbeschermingsmiddelen
  3. Bereiding:  verlies door hoge temperatuur
  4. Raffineren:  witte pasta, brood en bloem

Door vervuild water krijgen vissen giftige stoffen binnen. Het visolie concentraat is gescreend en getest op zuiverheid met de EPAX zuiverings- en concentratie technologie. Dit houd in dat de giftig stoffen in de visolie concentraat er uit worden gehaald.


Bij Advanced Nutrition Programme vind je de belangrijkste huidvitamines in geconcentreerde en doeltreffende dosissen, die een zichtbaar verschil maken voor je huid. De vitamines en mineralen zijn zorgvuldig getest op kwaliteit en werkzaamheid en ze zijn gemakkelijk absorbeerbaar door je lichaam. Dit maakt ook het grote verschil met multivitaminen waar van alles een heel klein beetje in zit.