Auto dichtbij parkeren

Hee… kom je met de auto en vraag je je af waar je het beste of vooral dichtbij kunt parkeren?
Op het kaartje hieronder heb ik met een cirkel aangegeven waar de parkeergarage en parkeerterrein zich in de buurt bevinden en met een paar roze strepen aangegeven waar losse parkeervakken in de Asselsestraat zijn.


Asselsestraat >> Hier vindt je parkeervakken in de straat, een parkeerterrein bij de kruising met de ‘Wilhelmina Druckerstraat’ en een aantal parkeervakken naast elkaar in de zijstraat ‘Schoolstraat’.
De Korenstraat waar Huid Vit is gevestigd is het verlengede van de Asselsestraat, je hoeft dus maar één kant op te lopen, over het ‘Leienplein’ en je vind Huid Vit aan je rechterhand.

Q-Park Oranjerie >> Hier kun je de auto binnen zetten en lekker droog in- en uitstappen. Als je de parkeergarage in rijd is het handig helemaal naar achter te rijden naar de uitgang ‘Mariastraat’. Je kunt vanaf de Marisstraat op twee manier naar Huid Vit lopen; via de Korenpassage of de Nieuwstraat.

  • Korenpassage: als je uit de parkeergarage komt steek je schuin naar rechts de Mariastraat over en loop je zo de Korenpassage in, deze loop je helemaal door, bij de uitgang ga je links en vind je Huid Vit aan je linkerhand.
  • Nieuwstraat, als je uit de parkeergarage komt ga je links, de eerste kruising is met de Nieuwstraat hier ga je rechts de eerst volgende straat rechts is de Korenstraat en vind je Huid Vit aan je rechterhand.

Als je er niet uitkomt mag je mij natuurlijk altijd bellen of WhatsAppen op 055 – 303 47 00 dan leg ik het je uit. Tot snel!!