Intensieve dieptebehandeling met DF apparaat

Wanneer je huid er klaar voor is maak ik tijdens de gelaatbehandeling gebruik van het DF apparaat. Dit apparaat heeft twee werkingen.

Het geeft gelijkstroom en zorgt voor geluidsgolven die op de huid omgezet worden in trillingen. Wat dat betekent? De geluidsgolven zorgen er voor dat in de bovenste huidlaag en de celwand van de levenden cellen openingen ontstaan zodat de vitamines diep in de huid komen en zo worden opgenomen door de levende cellen.

De deuren en ramen van de huid worden als het ware op gezet. De gelijkstroom zorgt er vervolgens voor dat de openingen nog wijder worden en dat de samenstelling van het aangebracht serum op de huid wordt gesplitst in kleine moleculen + en – .

Als je twee magneten tegen elkaar aan houdt met beide de + kant dan worden ze niet aangetrokken maar juist van elkaar afgeduwd. Op deze manier worden ook de moleculen van het serum dieper in de huid geduwd zodat ze bij de levende cellen terecht komen. Deze twee technieken zorgen samen voor 4400% meer opnamen in de huid dan wanneer je alleen een product op de huid smeert zonder opnametechniek. Hierdoor wordt de behandelingen veel intensiever en kan ik nog sneller resultaat met je huid behalen.

Neem contact op voor meer informatie of boek een behandeling.