Huid Vit maakt je huid (weer) gezond

Hee, leuk dat je er bent! Omdat ik je (nog) niet ken, moet ik even gokken op waarvoor je op mijn website terecht bent gekomen. De meeste mensen die bij mij aankloppen, online of in mijn winkel waar je zomaar even binnen mag lopen, komen vooral omdat ze kleine of grote problemen met hun huid hebben, niet helemaal tevreden zijn met hun huid of omdat ze een mooie, egale en gezonde huid willen hebben en houden. Veel mensen, mannen én vrouwen, vinden het belangrijk om hun huid zo jong en fit mogelijk te houden. Veroudering is een natuurlijk proces maar de meeste mensen willen toch graag dat hun huid er zo jong mogelijk uitziet en aanvoelt.

Je hebt vast zelf wel eens ervaren dat je huidconditie niet altijd hetzelfde is. Sommige mensen merken dat er verschil is in hun huid door bijvoorbeeld hun menstruele cyclus, stress, te weinig slaap, de zon, airco, droge lucht, seizoenswisselingen en producten die je gebruikt op je huid.

Herken jij ook één of meerdere dingen waarvoor mensen het meest bij mij komen?

 • Ik heb last van lijntjes en/of rimpel(tje)s die ik niet meer weg kan smeren.
 • Ik wil graag mooi oud worden.
 • Mijn huid is niet glad, ik heb last van bultjes, vlekjes of andere oneffenheden.
 • Ik heb kringen of lijntjes onder mijn ogen.
 • Ik heb last van roodheid, couperose, irritatie of droogheid van mijn huid (Daar word ik zelfs soms ook geïrriteerd en zelfs verdrietig door).
 • Mijn huid is (op bepaalde plekken) vet. Ik kan poederen wat ik wil maar ik blijf mijn ‘shiny self’.
 • Soms schrik ik van foto’s van mezelf omdat ik dan goed zie hoe mijn huid eraan toe is (niet echt geweldig).
 • Ik heb het gevoel dat mijn huid er echt beter uit kan zien, maar hoe…?
 • Mijn huid is beschadigd door de zon (of iets anders), ik wil weten of en in hoeverre dit nog kan herstellen.
 • Ik geef best wel geld uit aan verzorgingsproducten maar dat ik nou zoveel verschil merk? Neuh…
 • Ik heb last van puistjes, acné en/of mee-eters (niet van die gezellige die ook helpen met de vaatwasser in te ruimen). (Voor acné en puistjes verwijs ik je naar de speciale pagina).
 • Ik baal van mijn huid en ik merk dat dit ook mentaal wat met me doet.
 • Ik kan mezelf niet zo mooi opmaken, ook niet met de hulp van de miljoenen beautyvloggers die er zijn (zucht).
 • Ik wil weten wat het ‘hoogst haalbare’ is voor mijn huid.
 • Eerlijkheid vind ik belangrijk. Ik wil liever weten wat écht mogelijk is voor mijn huid, dan dat iemand me (letterlijk en figuurlijk) iets aan wil smeren.
 • Ik ben niet helemaal tevreden met mijn huid.
 • Ik zie soms door de bomen het bos niet meer. Wat voor huid heb ik nu werkelijk en welke verzorging kan ik het beste nemen?
 • Ik heb het gevoel dat mijn huid er beter uit kan zien.
 • Mijn huid wordt wat droger, ouder en zelfs slapper. Ik wil graag weten wat er te verbeteren valt. 
 • Ik ben de 30 (allang) gepasseerd maar wil graag een gezonde huid (be)houden.
 • Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar een analyse van mijn huid.
 • Ik sta open voor een huidbehandeling maar heb ook veel ervaringen waarbij ik niet tevreden was. Bijvoorbeeld dat je terug komt van de kapper en het opnieuw zelf moet gaat stylen omdat het resultaat tegenvalt. Of dat je je wenkbrauwen hebt laten verven en vervolgens een paar dagen met een paar van die donkere matjes boven je ogen rondloopt.

En? Herken je één of meerdere dingen? Nou, welkom bij de club. Kom gewoon eens langs. Het kan druk zijn in mijn salon. Wil je zeker zijn van mijn persoonlijke aandacht en een analyse van je huid? Dan is het slimmer om even je 1e afspraak vooraf te maken. Dat kun je zelf doen in mijn online agenda maar dat mag ook samen met mij door even met mij te bellen, mailen of appen. Enne… met vrijblijvend bedoel ik ook echt vrijblijvend! Ik analyseer je huid, geef je terug wat ik zie, vertel je een aantal dingen en dan kun je rustig op je gemak nadenken of je het leuk vindt om een keer een behandeling te doen. Ik wilde eerst zeggen: ‘Ik wil je niets aansmeren maar dat zou niet kloppen want de eerste keer vinden mensen het vaak juist fijn om even een crème te proberen.;-) Bellen of appen kan naar dit nummer: 055 – 3034700 (ja, appen kan ook naar dit nummer, ook al begint het met 055!)

Wat gebeurt er als je niets doet aan je huidproblemen?

Ik heb weleens gehoord dat oma’s al waarschuwden: ‘Je moet je huid goed verzorgen, anders krijg je later spijt.’ En dan weet zelfs oma geen raad meer. Over spijt gesproken. We zien onze huid vaak als iets vanzelfsprekends of denken dat we er niet zoveel invloed op hebben. Toch wel. Als je je huid niet bewust verzorgt en dan wil ik de nadruk leggen op het woord ‘bewust’ dan wil dat wel eens vervelend uitpakken. Denk aan:

 • Je huid veroudert sneller en meer dan nodig is.
 • Lijntjes en rimpels worden dieper en er ontstaan er meer.
 • Je hebt of houdt last van oneffenheden zoals vlekjes, puistjes of irritaties door dat je de verkeerde producten gebruikt. De pest is dat het vaak erger wordt.
 • Je huid raakt (in het ergste geval: onherstelbaar) beschadigd.
 • Huidproblemen komen elke keer terug of worden erger;
 • Je gebruikt langdurig producten of make-up die slecht zijn voor je huid met alle gevolgen van dien (snelle veroudering, beschadiging, roodheid, huidziekten, allergie). 
 • Je hebt steeds meer camouflage of andere make-up nodig om huidproblemen te verdoezelen.
 • Je hebt inmiddels veel geld uitgegeven aan producten maar merkt geen tot weinig verschil.
 • Je blijft maar klungelen met allerlei producten en tips van het internet maar je probleem wordt niet opgelost. Zonde want je zo verspil je tijd (en misschien wel geld zonder dat je probleem opgelost wordt. 

Niemand wil zijn huid verslechteren. Kom eens langs voor een huidanalyse waarbij ik naar je huid kijk en vertel wat ik zie en wat ik je zou adviseren.

Wat je smeert en eet heeft invloed op je huid – goed of slecht…

Een gezonde, egale en fitte huid is afhankelijk van allerlei factoren. Wat je erop smeert maar ook van wat je eet en hoe je leeft. Je huid moet ook van binnenuit goed gevoed en ‘onderhouden’ worden.

Soms doe je juist heel erg je best maar weet je niet dat je simpelweg wat vitaminen en/of mineralen mist die echt een enorm verschil kunnen maken. Of je smeert net iets op je gezicht dat je huid eerder irriteert dan voedt en beschermt.

Zo had ik contact met iemand die door een andere crème binnen een paar dagen een veel gladdere huid had. Ze had zo’n spijt dat ze zolang die andere crème had gebruikt!

Wat ook vaak gebeurt, is dat mensen zelf gaan experimenteren. Zelf vitamine A crème gebruiken om lijntjes te verminderen bijvoorbeeld. Huidverzorging is niet voor niets een vak apart. Deze mevrouw heeft iets teveel gesmeerd en haar huid leek de volgende dag veel ouder. Drama! Het ging namelijk niet meer weg, wat ze ook smeerde. Heb jij ook een probleem(pje) met je huid? Geen paniek. Kom gewoon even langs en ik kijk met je mee.

Twijfel je nog of hulp bij de verbetering bij je huid of simpelweg advies over andere producten wat voor je is?

Ik kan me voorstellen dat je nog vragen hebt. Zoals:

 • Wat kost dat dan? Is dat het wel waard?
 • Hoeveel tijd kost dit me? Op welke tijden kan ik terecht? Hoelang duurt het?
 • Heeft het wel zin om naar een salon te gaan?
 • Gaat het me echt wat opleveren?
 • Zal het wel werken? Zie ik wel verschil? Zal het echt wat uitmaken?
 • Luistert ze wel echt naar me en smeert ze me niet (letterlijk) van alles aan?
 • Past het wel binnen mijn budget?
 • Zit ik eraan vast? Kan ik nog terug?

Volkomen logisch. Je kunt je tijd en geld maar een keer uitgeven en dan wil je dat het je wel echt iets oplevert. Hoe je dat weet? Tja, ik kan eigenlijk alleen maar zeggen: door het te ervaren. Door even langs te komen of te bellen om te kijken of je een klik voelt en mijn behandelingen wat voor jou zijn.

Ik zal je hieronder eerst even kort vertellen wat je kunt verwachten als je een vrijblijvende afspraak maakt of eens spontaan langskomt bij Huid Vit. Misschien geeft het al antwoord op je vragen en zo niet: stel ze dan gerust!

Even contact opnemen mag ook via mijn contactformulier of door even te bellen of een whatsappje te sturen naar 055 303 47 00.

Ik wil gewoon het beste voor jouw huid (en die van mezelf) en daarom introduceer ik:

Het gouden trio

 1. Huidbehandelingen die compleet afgestemd zijn op de behoeften van je huid.
 2. Huidverzorgingsproducten die elke dag iets toevoegen, je huid verzorgen en herstellen zodat je ‘gaat bouwen aan je huid’.
 3. Huidsupplementen die je huid voeden vanaf de binnenkant en zo het opbouwen aan je huid intens versterken.  

Wat we vaak vergeten: huidsupplementen en verzorgende make-up (ja, het kan!)

Het is voor jou vast niet nieuw: een groot deel van een gezonde huid komt van binnenuit. Daarom is naast het gebruik van verzorgingsproducten aan de buitenkant ook verzorging aan de binnenkant met huidsupplementen belangrijk. Een compleet huidplan dus.

Met het gouden trio geef je je huid het beste wat je kunt doen. Maar we zijn er nog niet! Meestal is make-up alleen om je huid te verfraaien: om het mooiste naar voren te halen en dingen waar je niet blij mee bent te verdoezelen.

Ik was daar zelf niet tevreden mee. Ik wilde een make-up die de verzorging verlengt en versterkt en die elke keer als ik het gebruik, bijdraagt aan een gezonde huid in plaats van dat het slecht is voor mijn huid. Hoe zou het voelen als je iets op je gezicht hebt, dat je huid beter maakt? Daar help ik je dus ook mee. Nou ja, voeg je dat toe aan het gouden trio, waar komen we dan op uit? Platina? 

Huid Vit’s Stappenplan

Stap 1 - kennismaking met jou en je huid

Ik neem de tijd voor jou en je huid en ik luister naar je wensen. Natuurlijk doen we dat op een fijne plek in de winkel met iets te drinken. Je zult merken: ik luister echt! Ik wil niet dat je thuis nog hand- en spandiensten moet verrichten omdat je niet tevreden bent.

Hoe ik dat doe? Door eerst eens echt samen met jou naar je huid te kijken maar dat niet alleen: ook naar wie je bent, wat je levensstijl is, hoeveel tijd en budget je wilt besteden aan je huidverbetering. Maar vooral: wat zijn je wensen als het gaat om je huid?

Stap 2 - We nemen samen jouw huidplan door

Ik onderscheid me op meerdere fronten ten opzichte van schoonheidssalons zoals je deze misschien al kent. Eén daarvan is dat er vaak gewerkt wordt op basis van willekeurige afspraak. Of je neemt zelf contact op of je maakt na een behandeling wel of niet een nieuwe afspraak.

 

 

Bij mij kom je voor een huidplan met bijbehorend huidtraject die zolang duurt als jij daar behoefte aan hebt. De behandelingen zijn afgestemd op de vernieuwingsfrequentie van jouw huid en dat is gemiddeld iedere vier weken, je komt dus niet één keer in de zoveel tijd om je huid als het ware ‘op te lappen’. Samen gaan we bezig met jouw huid, ik met mijn expertise in de salon en jij thuis door verder op te bouwen. Zo zorgen we ervoor dat je huid ook echt verbetert door het elke keer te geven waar het op dat moment het meest behoefte aan heeft. Want je gaat dit natuurlijk niet voor niets doen. Je wilt blij zijn met je huid, eruit halen wat erin zit.

 

 

Aan de hand van wat je mij allemaal hebt verteld stel ik je huidplan op. Hierin staat welk resultaat je graag wilt behalen, welke huidverzorging en huidsupplementen je thuis gaat gebruiken en eventueel aangevuld met gezonde make-up. Maar ook: welke onderdelen jij graag in de behandeling wilt, bijvoorbeeld wenkbrauwen epileren en verven.

 

 

In dat plan staat ook waar we aan gaan werken. Denk aan: vocht, pigment, algehele huidconditie enzovoort.  We bepalen samen hoeveel tijd we voor een behandeling uittrekken en of we eventueel een kuur gaan doen. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van het traject wat we samen in gaan en ook welke kosten hieraan zijn verbonden.  

 

 

Ben je enthousiast over je huidplan? Dan zal ik je een korte introductiebehandeling laten ervaren zodat ik gelijk je huidconditie goed kan bekijken en jij een gevoel krijgt van mijn werkwijze en de producten. 

Stap 3 - Je denkt er even over na of we maken de eerste afspraak

Een klik met mij, mijn aanpak en de producten die ik gebruik, zijn het belangrijkst. Je huid leeft en die wil je alleen in goede handen leggen. Je wilt iemand volledig kunnen vertrouwen. En dat weet je vaak alleen maar door te ervaren. 

Het huidplan wat ik voor jou heb opgesteld vraagt aandacht en tijd voor je verzorging thuis en het naar de salon komen voor de behandelingen. Ik vind het daarom belangrijk dat je enthousiast en gemotiveerd wordt van je huidplan en dat je je er goed bij voelt in alle aspecten en niet overhaast beslist. Als we samen het huidtraject aangaan of niet dat is aan jou. Soms beslissen mensen meteen en soms willen ze er thuis even over nadenken, ik laat je daarin vrij en dat zul je ook voelen.

De eerste kennismaking kost je daarom niets ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt bij mijn werkwijze. Besluit je het huidtraject niet aan te gaan heb ik daar alle begrip voor en zijn er tal van collega’s waar je wel je weg zult vinden. Zo heeft ieder zijn eigen werkwijze en expertises en passen we niet allemaal bij elkaar. 

Stap 4 - Eerste en verdere behandelingen

Je hebt vast wel ervaring met plannen: op papier zijn ze geweldig maar tussendoor veranderen er soms dingen die van invloed zijn. Met een huidplan is dat net zo. Het kan zijn dat je ziek bent geweest waardoor je huid even een optater heeft gehad of dat je net iets te lang in de zon hebt gezeten. Ik kijk bij elke afspraak even: hoe gaat het met je huid? Heb je op dat moment misschien een extra of andere behoefte voor je huid? Waar liep je tegenaan? Zo stemmen we iedere keer af op het resultaat waar jij blij van wordt en zeer tevreden mee bent.

Ik maak foto’s van je huid zodat we deze op een later moment weer kunnen vergelijken om zo de voortgang van je huid goed kunnen beoordelen.

Tijdens de behandeling vertel ik je wat mij opvalt en geef ik je adviezen. Ik hoor vaak dat mensen allerlei dingen horen die ze nooit geweten hebben. Over de huid raak je namelijk nooit uitgeleerd en uitgepraat. En wat ik het liefst wil? Dat je door mijn behandeling steeds blijer wordt met je huid.

Eén prijs, geen gedoe maar een vast uurtarief

En de prijs? Die is supertransparant. Geen gedoe met prijs voor dit, prijs voor dat en dan ook nog een apart uurtarief per behandeling soort. Jij betaalt alleen voor mijn tijd die ik aan jou besteed en de producten die ik tijdens de behandeling gebruik zitten hierbij in. Alle behandelingen zitten dus gewoon simpelweg in het uurtarief verwerkt. Is dat de ene keer een dieptereiniging en het verven van je wimpers? Of een intense verzorging en make-up? Jij betaalt een vast uurtarief en wat we binnen die tijd doen is vooral wat jij en je huid op dat moment het meest nodig hebben. Zo simpel is het.

Thuis ondersteuning

Ik heb YouTube filmpjes gemaakt waarin ik je uitleg hoe je producten gebruikt. Op deze manier ondersteun ik je ook thuis wanneer je de draad even kwijt bent. Geen fancy filmpjes met filters maar gewone huis-tuin-en-keukenfilmpjes waarin ik zelf voor de spiegel sta.

Vragen, langskomen of een afspraak maken

Ik hoop dat je zo een beeld hebt gekregen van wat ik voor je kan betekenen. Het kan goed zijn, dat je nog vragen hebt, twijfelt of niet zo goed weet wat je nu nodig hebt. Je bent hier niet voor niets, dus je hebt de behoefte om iets te doen met je huid. Doe je niets, dan verandert er ook niets. Toch kan ik me voorstellen dat je misschien eerst even wilt komen kijken, mij wilt ontmoeten, dat ik even naar je huid kijk of dat je alvast iets wilt ervaren om te kijken of HuidVit iets voor jou is. Trek gewoon de stoute schoenen aan en kom gewoon eens langs of maak je 1e Afspraak online.