Het gouden trio

Ik wil gewoon het beste voor jouw huid (en die van mezelf) en daarom introduceer ik:

Het gouden trio

  1. Huidbehandelingen die compleet afgestemd zijn op de behoeften van je huid.
  2. Huidverzorgingsproducten die elke dag iets toevoegen, je huid verzorgen en herstellen zodat je ‘gaat bouwen aan je huid’.
  3. Huidsupplementen die je huid voeden vanaf de binnenkant en zo het opbouwen aan je huid intens versterken.  

Het is voor jou vast niet nieuw: een groot deel van een gezonde huid komt van binnenuit. Daarom is naast het gebruik van verzorgingsproducten en de behandelingen aan de buitenkant ook verzorging aan de binnenkant met huidsupplementen belangrijk. Een compleet plan dus.

Met het gouden trio geef je je huid het beste wat je kunt doen. Maar we zijn er nog niet! Meestal is make-up alleen om je huid te verfraaien: om het mooiste naar voren te halen en dingen waar je niet blij mee bent te verdoezelen.


Platina

Ik was daar zelf niet tevreden mee. Ik wilde een make-up die de verzorging verlengt en versterkt en die elke keer als ik het gebruik, bijdraagt aan een gezonde huid in plaats van dat het slecht is voor je huid. Hoe zou het voelen dat je iets op je gezicht hebt, dat je huid beter maakt? Daar help ik je dus ook mee. Nou ja, voeg je dat toe aan het gouden trio, waar komen we dan op uit? Platina!