Schoonheidssalon in Apeldoorn

Schoonheidssalon voor huidverbetering

love your skin

Dat is waar het bij Huid Vit om draait. Ik wil altijd een zo mooi mogelijke huid met als finishing touch een stralende make-up. Daar word ik blij van. En jij?

Wat voor mij heel belangrijk is, is dat je de huid verzorgt met ingrediënten die geen schade toebrengen maar je huid juist ondersteunen om in een goede conditie te blijven of te komen.

Wat mensen vaak vergeten is dat je huid het grootste orgaan van je lichaam is met een hele bijzondere werking: alles wat binnen is blijft binnen en alles wat buiten is blijft buiten. Althans, zo zou het moeten. Je huid staat dus altijd direct in contact met de buitenwereld en is daardoor heel beïnvloedbaar en kwetsbaar. Het beschermen van je huid is dan ook het allerbelangrijkste wat je je huid kan geven.

In de wereld zijn er oneindig veel huidverzorging- en make-up merken. Zo heeft ieder zijn eigen specialiteit en ingrediënten. De grote vraag voor mij was dan ook: waar ga ik voor kiezen?

Ik ben op zoek gegaan naar producten die de huid beschermen, gezonder en mooier maken met bewezen resultaat en wetenschappelijke onderbouwing en ik heb ze gevonden!
Even kort uitgelegd: in je huid zitten van nature vitamines en voornamelijk vitamine A die helpen bij de aanmaak van nieuwe gezonde cellen (dit is waar je huid voornamelijk uit bestaat). Helaas worden deze vitamines afgebroken door ziekte, eten, licht, verontreinigde lucht, zon en tal van andere (omgevings-) factoren.

Doordat vitamines van nature in de huid aanwezig zijn, weet de huid wat het er mee moet doen als je deze op de huid aanbrengt of van binnenuit geeft. Om er vervolgens voor te zorgen dat de vitamines die je net aan je huid hebt gegeven niet worden afgebroken, is het belangrijk de huid te beschermen tegen zon en verontreiniging (vrije radicaal) en alle andere schadelijke invloeden.

Environ en Advanced Nutrition Programme

Vitamine A is dus een belangrijke vitamine om je huid gezond en jong te houden. Zelf een hoge dosis vitamine A op de huid aan brengen gaat bijna nooit goed. Dit komt omdat de levende cellen de vitamine A moet binnen laten om zijn werk te doen. Maar in het begin heeft de cel nog niet zoveel openingen om de vitamine A naar binnen te laten. Op deze manier ontstaat er een soort file van vitamine A rond de cel. Een file worden we niet heel bij van en soms zelfs geïrriteerd, dat geldt ook voor je huid. Doordat deze vitamines daar niet horen kan de huid vervelende reactie geven tot gevolg. Daarom is het belangrijk de huid langzaam aan de vitamines te laten wennen met het Step-Up System van Environ en van binnen uit met de huidsupplementen van Advanced Nutrition Programme. Door deze combinatie zal de huid steeds meer vitamines kunnen verdragen en weer normaal en gezond gaan functioneren.


jane iredale

Naast verzorging van je huid van buitenaf en van binnenuit, draag je misschien wel dagelijks of af en toe make-up. De minerale bescherming (make-up) van jane iredale geeft je huid een stralende finishing touch. Een bijzondere samenstelling van zuivere ingrediënten die gelijktijdig de huid verzorgen en de werking van de huidverzorging versterken. De poeders en foundations bevatten bescherming tegen verontreiniging (vrije radicaal) en bieden SPF zon bescherming zodat je de hele dag door je huid kan beschermen. Lees meer over de make-up.

In de winkel kun je zo even binnen lopen

Misschien wil je wat meer weten over mijn behandelwijze, de make-up of over het opstellen van
jouw huidplan of misschien zijn je producten op. Natuurlijk kan het ook zijn dat je wilt kijken wat er
nieuw is of gewoon even wilt rondneuzen. Dat kan allemaal en ik help je er graag bij.

Aan de make-up bar kan ik je laten stralen voor een feestje, je advies geven of je helpen hoe je make- up bij jezelf aan kunt brengen. Ik doe de ene helft van je gezicht en jij de andere helft om het te leren of gewoon zomaar omdat we er blij van worden!

Het kan natuurlijk ook zijn dat je je huid thuis goed wil verzorgen maar geen behoefte hebt aan behandelingen in de salon. Daar kan ik je ook mee helpen. Kom je langs omdat je producten op zijn? Dan kan ik meteen een korte huidconditiecheck doen om te kijken wat je huid op dat moment nodig heeft. Op deze manier kan ik ook de voortgang van je huid bijhouden, je adviseren en tips geven voor thuis.

Ik hoop je eens te zien!

Ciska