Tarieven bij Huid Vit

Prijzen van de behandelingen

En de prijs? Die is super transparant. Geen gedoe met prijs voor dit, prijs voor dat en alle behandelingen anders geprijsd. Jij betaalt alleen de tijd die ik aan jou besteed en de producten die ik tijdens de behandeling gebruik zijn inbegrepen. Alle behandelingen zitten dus gewoon simpelweg in het uurtarief verwerkt.

Is dat de ene keer een dieptereiniging en het verven van je wimpers? Of een intense verzorging met het DF apparaat aangevuld met minerale make-up? Jij betaalt een vast uurtarief van € 80,- en wat we binnen die tijd doen is vooral wat jij en je huid op dat moment het meest nodig hebben.

Jij kiest de tijd voor de gelaatsbehandeling:

  • 60 minuten       €   80,-
  • 90 minuten       € 120,-
  • 120 minuten      € 160,-

Tijdens je 1e afspraak en 2e afspraak kijken we samen uit hoeveel minuten jouw behandeling mag bestaan; 60, 90 of 120 minuten. Daarnaast kun je de behandeling met 15 minuten a € 20,- uitbreiden voor bijvoorbeeld het epileren, verven van je wenkbrauwen o.i.d.. Zo simpel is het.

Afspraak verzetten

Het kan natuurlijk gebeuren dat je de afspraak moet verzetten. Laat dit dan zo spoedig mogelijk weten zodat we deze kunnen verzetten zonder heel ver op te moeten schuiven in de week. Doe je dat minimaal 2 dagen/48 uur van te voren, dan heb ik nog de gelegenheid iemand anders in jouw plaats blij te maken. Mocht dit niet lukken binnen minimaal 2 dagen/48 uur van te voren dan behoud ik mij het recht de kosten van de afspraak in rekening te brengen.