Vervolg Afspraken

Samen aan de slag met jouw huid

60 minuten – 80 euro of 90 minuten 120 euro

Een klik met mij, mijn aanpak en de producten die ik gebruik, zijn het belangrijkst. Je huid leeft en die wil je alleen in goede handen leggen. Je wilt iemand volledig kunnen vertrouwen en dat weet je pas door het te ervaren. Tijdens je 1e en 2e afspraak heb je dit uitvoerige kunnen ervaren om vervolgens te kunnen besluiten om aan de slag te gaan.

Hoe zien je vervolg afspraken er uit?

Je hebt vast wel ervaring met plannen: Op papier zijn ze geweldig maar tussendoor veranderen er soms dingen die van invloed zijn. Met je huid is dat net zo. Het kan zijn dat je ziek bent geweest waardoor je huid een optater heeft gehad of dat je net iets te lang in de zon hebt gezeten. Ik kijk bij elke afspraak: Hoe gaat het met je huid? En met jou? Heb je op dat moment misschien een extra of andere behoefte voor je huid? Waar liep je tegenaan? Zo stemmen we iedere keer af op het resultaat waar jij blij van wordt. Omdat ik een vast tarief van 80 euro per uur reken ongeacht hoe de behandeling er uit ziet zul je nooit voor verrassingen komen te staan aan de kassa. Ik maak regelmatig foto’s van je huid zodat we deze op een later moment kunnen vergelijken om zo de voortgang van je huid goed te kunnen monitoren.

Ciska Huid Vit

Tijdens de behandeling vertel ik je wat mij opvalt en geef ik je advies. Weten waarom iets ontstaat of wat wel/niet werkt voor je huid is essentieel voor het behalen van je doel. Ik hoor dan ook vaak van klanten dat ik ze nieuwe inzichten geef. En ja over de huid raak je nooit uitgeleerd en uitgepraat. En wat ik het liefst wil? Dat je door mijn behandeling steeds blijer wordt met je huid.

Met een frisse look de deur uit!

Als je het fijn vindt breng ik na afloop van de behandeling kosteloos een make-up touch van jane iredale aan, zo kun je gelijk door naar een vriendin, afspraak of gewoon een boodschapje doen. De minerale make-up van jane iredale geeft ook nog eens extra verzorging en bescherming aan je huid.

Zo werken we samen aan jouw gezonde huid, jij bouwt op en verzorgt thuis en ik vul het aan met intensieve behandelingen in de salon.

Zie je snel weer….. Groetjes Ciska