2e Afspraak

Kennismaken speciale Environ behandeling

90 minuten – 80 euro

Net als de eerste afspraak beginnen we met foto’s maken van je huid. Ben je al gestart met de thuisverzorging van Environ, jane iredale of Advanced Nutrition Programme? Dan kunnen we gelijk zien en bespreken hoe je huid daar op reageert.

Hoe ziet je tweede afspraak er uit?

Vervolgens gaan we verder met het invullen van jouw huidplan. We gaan je doel samen stellen en de bijbehorende stappen die nodig zijn om dit doel te bereiken. We bespreken welke behandelingen we voor jouw huid kunnen inzetten. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit behandelingen van 1 uur of 1,5 uur en deze kan je aanvullen met epileren, verven, ontharen etc.. De frequentie van je afspraken nemen we hierin ook mee. En natuurlijk de bijbehorende kosten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast bekijken we of een kuur van bijvoorbeeld bindweefselmassage, CoolPeelLunch time een passende aanvulling voor je is om je huid een flinke boost te geven.

Behandeling van 50 minuten

Zodra we klaar zijn met het invullen, nodig ik je weer uit in de behandelruimte voor een behandeling van ongeveer 50 minuten. Ook nu begin ik met het schoonmaken van je huid; de basis. Deze keer een stukje intensiever met een aanvullende exfoliatie,  natuurlijk alleen als je huid hier klaar voor is. In de vervolgafspraken zul je merken dan een reiniging er nooit het zelfde uit hoeft te zien omdat je huid verandert of beter aansluit op de vitamines later in de behandeling. Ik laat je kennis maken met het DF apparaat van Environ. Dit apparaat heeft Environ ontwikkeld om de vitamines dieper in je huid te brengen zonder je huid te beschadigen. Ik geef je huid de vitamines die ze op dat moment nodig heeft en een intensief verzorgend masker die aangesloten wordt op het DF apparaat.

Hoe dat werkt leg ik je tijdens de behandeling verder uit. Zo kun je ervaren hoe een behandeling van Environ aanvoelt gecombineerd met technologie. Deze combinatie zorgt voor 40x meer opnamen in je huid!

We kijken samen terug op de behandeling en hoe je het DF apparaat hebt ervaren. Nu heb je een duidelijk beeld van de speciale Environ behandelingen en uit welke onderdelen deze bestaat. Ook begrijp je nu waarom ik geen lijst met behandelingen heb. Ik wil je huid behandelen met wat ze op dat moment nodig heeft.

Na afloop beslis jij of je samen aan de slag wil gaan en plannen we je vervolg afspraak.

Ik laat je daarin vrij en dat zul je ook voelen.

In mijn online agenda kun je gelijk de 2e afspraak plannen op een moment dat jou goed uit komt. Zit er geen passend moment voor je tussen? Neem dan even contact met mij op, dit mag je doen via WhatsApp, e-mail of telefoon, dan zoeken we samen een moment wanneer het ons beide past.